HET CONCEPT

 

Het concept

 

Bent u het zat om zelf te koken of bang om uit eten te gaan en vervolgens na enkele glaasjes te moeten blazen. Reserveer dan kok aan huis Greef.

U kan mij inhuren om bij je te komen koken voor kleine gezelschappen op hoog niveau.

Wilt u verrast worden opteer dan voor het gastronomisch surprise menu voor elke prijsklasse afhankelijk van de gebruikte producten.

Je kan je hier laten verrassen met één van onze gastronomisch menu's aan 45-55-65 euro eventueel met aangepaste wijnen aan 15 euro per persoon.

 

Je kan ook opteren voor een workshop koken en eten met vrienden of vriendinnen. Dit kan zowel bij mij thuis tot 6 personen als bij u thuis tot 10 personen met de vrije keuze voor u wat het menu betreft.

 

U kan me eveneens inhuren voor barbeques, tuinfeesten, recepties,...

Lepelamuses zowel warm als koud mogelijk vanaf 2,50 euro per stuk.

 

Verder kan je ook kant en klare gerechten bij me thuis komen afhalen.

Laat me weten wat u wenst vis, vlees of andere en ik maak het voor u.

Hou ook zeker mijn Facebookpagina in het oog voor speciale menu's.

 

Ik werk niet met vaste prijslijsten, omdat ik altijd met dagverse producten werk waarbij de prijzen sterk variëren en de prijzen ook afhankelijk zijn van u wensen betreffende het menu. Ik luister altijd eerst naar de wensen van mijn klanten alvorens een prijs mee te delen.

 

Indien u verder nog vragen heeft, kan u me altijd contacteren, zowel via mail als telefonisch en ik maak geheel vrijblijvend een prijsofferte voor u op.